Direktlänk till inlägg 24 januari 2008

Så´n är jag!

Av Lena - 24 januari 2008 15:07

SÅDAN ÄR jag:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.


Testa här vad du är för person:

http://www.zapera.com/survey/demo/personality/



 
 
Ruth

Ruth

26 januari 2008 22:40

Tycker nog att denna test passar in rätt bra på dig, eller vad tycker du själv ? Önskar dig en toppen fil helg med sol och vackert väder !
Kram Ruth

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

27 januari 2008 10:45

Jo Ruth, jag tycker att det stämmer mycket bra in på mig på gott och ont, jag vill att saker ska ske och bli klar med dem och lägga dem bakom mig (detta kan vara lite stressande ibland både för mig och min omgivning och jag önskar ibland att jag kunde luta mig tillbaka och ta det lite mera coolt ibland! Min energi finner jag mycket i den inre världen och i tystnaden men gillar kontraster i livet och att ha människor omkring mig!

http://lenabirgitta.bloggagratis.se

 
Leila

Leila

27 januari 2008 22:41

Hejsan Lena
Jag gillar att göra sådana här tester.. och då framför allt när man känner igen sig i resultatet. Tänk att Telia alltid ska strula till det. Men .. när det funkar är de ok .. skratt .. Tack för grattiset. Jag fyllde den 19.

*kram*
Leila

http://leila.bloggagratis.se

 
Annica

Annica

28 januari 2008 15:38

Hej kompis!
Har jobbat helgen, helt slut! Verkligen ingen lek nu när vi har fullt, och 2 med "extra " behov...
Hittade tyvärr inte pellis tidningen, ska kolla imorgon!
Puss på dig, vi ses snart!

http://gitjejen.bloggagratis.se

 
Susan

Susan

29 januari 2008 00:58

Aha, det är sån du är *skratt* Nä allvarligt, jag vågar inte göra testen. Tänk om jag är en förfärlig människa *burr*
Telia ja, vilken skit. Jag har tänkt 1000 gånger att jag ska byta bolag. Borde ta itu med det genast. Får skriva en stor lapp och lägga på tangentbordet. Det funkar oftast, men jag såg att det skijde 200 kr. i månaden på bredbandet på Telia och Tele2Mobil. Nåt att tänka på. Kram på dig.
Susan

http://leoscornerblog.blogspot.com

 
Ruth

Ruth

1 februari 2008 16:53

Hur har du det efter gårdagen och nattens "Tuva" ? Fortfarande blåser det kraftigt här och regnet piskar mot rutan.
Burrrr, är urless på denna vinter :-(

http://bernamis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 30 juli 2011 10:01

En härlig vecka tillbringades hos min svägerska och svåger i Blekinge skärgård utanför Sölvesborg, deras sommarhus ligger så fint alldeles nära havet, det blev många härliga bad, trevlig samvaro med god mat och kortspelande samt inte minst långpromen...

Av Lena - 30 juni 2011 09:45

Sommaren inleddes med en kryssning till Riga och Lettland tillsammans med barnbarnet Sandra, hade jättekul i Riga, åkte först på en sightseeing med guide och sedan utforskade vi centrum med gamla staden själva under ett dygn, fanns så mycket vackra g...

Av Lena - 10 juni 2011 09:45


              Barnbarnet Sandra tog sin studentexamen på Ösby naturbruksgymnasium; nu utbildad travhästskötare m m, det var en riktigt härlig dag med solsken och blå himmel, underbart med alla finklädda ungdomar och all glädje hos dem och d...

Av Lena - 27 mars 2011 09:24

  I fredags kväll blev det Mia Skäringers show "Dyngkåt och hur helig som helst" på Västerås konserthus tillsammans med bästa väninnan Iréne..... det var verkligen en upplevelse, många skratt och till stor del mycket tragik och allvar, Mia är otrol...

Av Lena - 6 mars 2011 17:42

På tiden att jag får lite gjort här på min blogg, har ju varit stiltje som ni ju märkt länge!!!! Lovade ju någon bild från Irland, här kommer en...... och åter en ....             Sammanfattar höst och vinter här: Hösten inledde vi med...

Ovido - Quiz & Flashcards