Direktlänk till inlägg 13 juli 2009

Vårt resesällskap på Koster...

Av Lena - 13 juli 2009 14:04


Här kommer lite bilder på vuxna barnen Camilla och Andreas, barnbarnen Sandra och Micke och sonens flickvän, som numera är fästmö, Andreas och Åsa bytte ringar i vårt sommarparadis...
 
ANNONS
 
agge

agge

13 juli 2009 14:19

Så trevligt ni har haft det och vad fint det är på koster. Härligt batt få umgås med barn och barnbarn.

kram

http://agges.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

15 juli 2009 09:36

Så fint ni har haft det på Koster det syns på alla härliga foton. Ett mysigt resesällskap av unga fläktar, det smittar av sig så man känner sig som en av dom. Har du fortfarande semester ? Blev så sugen på krabba när jag såg dom på bild, bara älskar det, det godaste av allt gott från havet.
Kram Ruth

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Ingrid

Ingrid

17 juli 2009 12:55

Vilka fina ungdomar du har, jag förstår att du är stolt över dem och så härligt det måste varit att få ha dem med på Nordkoster.

Kram Ingrid

http://blog.stenstugu.com

 
sussi

sussi

25 juli 2009 18:20

Jäte fina bilder =) kram

http://superwoman.bloggspace.se

 
Ingen bild

camilla

29 september 2009 20:34

Vilken fantastisk bild du satte in på mig!!!! Tack mamma ;) hehe........jag har några fina på dig med! kommer snart....:)hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 30 juli 2011 10:01

En härlig vecka tillbringades hos min svägerska och svåger i Blekinge skärgård utanför Sölvesborg, deras sommarhus ligger så fint alldeles nära havet, det blev många härliga bad, trevlig samvaro med god mat och kortspelande samt inte minst långpromen...

Av Lena - 30 juni 2011 09:45

Sommaren inleddes med en kryssning till Riga och Lettland tillsammans med barnbarnet Sandra, hade jättekul i Riga, åkte först på en sightseeing med guide och sedan utforskade vi centrum med gamla staden själva under ett dygn, fanns så mycket vackra g...

Av Lena - 10 juni 2011 09:45


              Barnbarnet Sandra tog sin studentexamen på Ösby naturbruksgymnasium; nu utbildad travhästskötare m m, det var en riktigt härlig dag med solsken och blå himmel, underbart med alla finklädda ungdomar och all glädje hos dem och d...

Av Lena - 27 mars 2011 09:24

  I fredags kväll blev det Mia Skäringers show "Dyngkåt och hur helig som helst" på Västerås konserthus tillsammans med bästa väninnan Iréne..... det var verkligen en upplevelse, många skratt och till stor del mycket tragik och allvar, Mia är otrol...

Av Lena - 6 mars 2011 17:42

På tiden att jag får lite gjort här på min blogg, har ju varit stiltje som ni ju märkt länge!!!! Lovade ju någon bild från Irland, här kommer en...... och åter en ....             Sammanfattar höst och vinter här: Hösten inledde vi med...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se