Direktlänk till inlägg 5 april 2010

Patchwork hos Pink and Barbara...

Av Lena - 5 april 2010 18:04

Ligger långt efter i mitt bloggande, helgen före påsk så var jag på kurs hemma hos Barbara i Surahammar, lärde oss att handquilta (jaa det dröjer väl innan jag blir en van sömmerska    ) men i alla fall så visar jag upp en bild på min påbörjade bonad, visar också en bild på vårt fantastiska afternoontea-bord, Barbara hade dukat upp med gott te/kaffe, hembakade scones med jordgubbs-, hallonsylt samt rosenmarmelad och vispgrädde och inte nog med det, jättegoda sandwiches med all tänkbar fyllning i    Kolla in den länk jag lagt till med hennes hemsida, finns massor med vackra bilder och information om hennes butik m m där!!!


     
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 30 juli 2011 10:01

En härlig vecka tillbringades hos min svägerska och svåger i Blekinge skärgård utanför Sölvesborg, deras sommarhus ligger så fint alldeles nära havet, det blev många härliga bad, trevlig samvaro med god mat och kortspelande samt inte minst långpromen...

Av Lena - 30 juni 2011 09:45

Sommaren inleddes med en kryssning till Riga och Lettland tillsammans med barnbarnet Sandra, hade jättekul i Riga, åkte först på en sightseeing med guide och sedan utforskade vi centrum med gamla staden själva under ett dygn, fanns så mycket vackra g...

Av Lena - 10 juni 2011 09:45


              Barnbarnet Sandra tog sin studentexamen på Ösby naturbruksgymnasium; nu utbildad travhästskötare m m, det var en riktigt härlig dag med solsken och blå himmel, underbart med alla finklädda ungdomar och all glädje hos dem och d...

Av Lena - 27 mars 2011 09:24

  I fredags kväll blev det Mia Skäringers show "Dyngkåt och hur helig som helst" på Västerås konserthus tillsammans med bästa väninnan Iréne..... det var verkligen en upplevelse, många skratt och till stor del mycket tragik och allvar, Mia är otrol...

Av Lena - 6 mars 2011 17:42

På tiden att jag får lite gjort här på min blogg, har ju varit stiltje som ni ju märkt länge!!!! Lovade ju någon bild från Irland, här kommer en...... och åter en ....             Sammanfattar höst och vinter här: Hösten inledde vi med...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se