Direktlänk till inlägg 10 april 2010

Jobb igen på måndag....

Av Lena - 10 april 2010 17:57

...... Börjar arbeta igen på måndag den 12 april efter att ha varit sjukskriven sedan i januari, känns skönt att komma igång igen men också lite "gruvsamt"  , har i alla fall försökt att ta dagliga långpromenader och hålla konditionen på någorlunda nivå, nu har jag äntligen fått min gångbräda som jag beställt, har nyss gått närmare 1 km i relativt hög fart, känner mig nöjd med mig själv   

 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

14 april 2010 18:50

Hejsan!

Jag hoppas att jobbstarten har gått bra och att allt fungerar som det ska. Det måste vara skönt att komma igång igen även om det kan kännas lite nervöst till att börja med.

Sköt om dig!
Kram Ingrid

http://blog.stenstugu.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 30 juli 2011 10:01

En härlig vecka tillbringades hos min svägerska och svåger i Blekinge skärgård utanför Sölvesborg, deras sommarhus ligger så fint alldeles nära havet, det blev många härliga bad, trevlig samvaro med god mat och kortspelande samt inte minst långpromen...

Av Lena - 30 juni 2011 09:45

Sommaren inleddes med en kryssning till Riga och Lettland tillsammans med barnbarnet Sandra, hade jättekul i Riga, åkte först på en sightseeing med guide och sedan utforskade vi centrum med gamla staden själva under ett dygn, fanns så mycket vackra g...

Av Lena - 10 juni 2011 09:45


              Barnbarnet Sandra tog sin studentexamen på Ösby naturbruksgymnasium; nu utbildad travhästskötare m m, det var en riktigt härlig dag med solsken och blå himmel, underbart med alla finklädda ungdomar och all glädje hos dem och d...

Av Lena - 27 mars 2011 09:24

  I fredags kväll blev det Mia Skäringers show "Dyngkåt och hur helig som helst" på Västerås konserthus tillsammans med bästa väninnan Iréne..... det var verkligen en upplevelse, många skratt och till stor del mycket tragik och allvar, Mia är otrol...

Av Lena - 6 mars 2011 17:42

På tiden att jag får lite gjort här på min blogg, har ju varit stiltje som ni ju märkt länge!!!! Lovade ju någon bild från Irland, här kommer en...... och åter en ....             Sammanfattar höst och vinter här: Hösten inledde vi med...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se