Direktlänk till inlägg 10 juni 2010

Long time no see ........

Av Lena - 10 juni 2010 16:46

Som ni kanske har märkt så har latmasken slagit till här hos mig, inga inlägg på en månad, har egentligen inte hänt så väldans mycket.... jag jobbar på 50 % på jobbet är sjukskriven resten och på fritiden så har jag stickat på mina sockor som jag tidigare visat upp bilder på, så nu har snart hela släkten m fl fått sina exemplar av dessa, har också lyckats åstadkomma en snygg tröja/jacka i coboltblått till mig själv, ska ta ett kort på den och lägga ut senare....


För övrigt så har jag firat mors dag tillsammans med dotter Camilla och hennes familj på Måns OLs som är en jättefin restaurang som ligger invid en sjö utanför Sala, både gott och trevligt kan jag tala om    och förra veckan hade jag besök av min f d arbetskamrat Barbro från Vägverkstiden, hade några jättetrevliga timmar ihop och åt gott, har känt denna trevliga tjej ända sen 1974 då jag började arbeta på Vägverket och vi träffas regelbundet, jättekul!!!!!


I måndags gjorde gruppboendet Karlslund där jag arbetar vår årliga utflykt till Lagersberg utanför Västerås, ligger så fint alldeles intill sjön Freden, våra boende fick följa med runt på en liten promenad, bland annat ner till sjön och bryggan, sedan satt vi utomhus i alldeles lagomt varmt o soligt väder, fikade och åt lite gott, inte dumt alls!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 30 juli 2011 10:01

En härlig vecka tillbringades hos min svägerska och svåger i Blekinge skärgård utanför Sölvesborg, deras sommarhus ligger så fint alldeles nära havet, det blev många härliga bad, trevlig samvaro med god mat och kortspelande samt inte minst långpromen...

Av Lena - 30 juni 2011 09:45

Sommaren inleddes med en kryssning till Riga och Lettland tillsammans med barnbarnet Sandra, hade jättekul i Riga, åkte först på en sightseeing med guide och sedan utforskade vi centrum med gamla staden själva under ett dygn, fanns så mycket vackra g...

Av Lena - 10 juni 2011 09:45


              Barnbarnet Sandra tog sin studentexamen på Ösby naturbruksgymnasium; nu utbildad travhästskötare m m, det var en riktigt härlig dag med solsken och blå himmel, underbart med alla finklädda ungdomar och all glädje hos dem och d...

Av Lena - 27 mars 2011 09:24

  I fredags kväll blev det Mia Skäringers show "Dyngkåt och hur helig som helst" på Västerås konserthus tillsammans med bästa väninnan Iréne..... det var verkligen en upplevelse, många skratt och till stor del mycket tragik och allvar, Mia är otrol...

Av Lena - 6 mars 2011 17:42

På tiden att jag får lite gjort här på min blogg, har ju varit stiltje som ni ju märkt länge!!!! Lovade ju någon bild från Irland, här kommer en...... och åter en ....             Sammanfattar höst och vinter här: Hösten inledde vi med...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se