Direktlänk till inlägg 12 juni 2010

Mikael 16 år!!!!

Av Lena - 12 juni 2010 18:00


Idag har vi varit och gratulerat barnbarnet som fyller 16 år idag, är inte klokt vad åren går fort fram, ätit tårta och druckit kaffe, inte alls dumt och det bästa av allt är att få krama om sina barnbarn, även Sandra var hemma idag  så det blev en glad och trevlig stund. Imorgon reser Andreas och Åsa hem igen till Dublin, gruvar mig för det men de kommer i alla fall tillbaka i början av juli en sväng så jag får trösta mig med det!!

 
ANNONS
 
Astrid

Astrid

16 juni 2010 08:50

Ja det är jobbigt att ha sina barn långt borta
Vi har ett barnbarn och det är 90 mil bort
Skulle ha varit bra om Sverige hade varit rundare
Tack och lov så han dom flytta hem till Sverige,billigare att hälsa på i alla fall

http://astrid-hortlax.blogspot.com

 
Ingrid

Ingrid

18 juni 2010 21:36

16 år blir vårt yngsta barnbarn i sommar och den äldste 21. Man kan verkligen undra på hur åren kan ha rasat i väg så till den milda grad.

Ha en fin (bröllops)helg!
Kram Ingrid

http://blog.stenstugu.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 30 juli 2011 10:01

En härlig vecka tillbringades hos min svägerska och svåger i Blekinge skärgård utanför Sölvesborg, deras sommarhus ligger så fint alldeles nära havet, det blev många härliga bad, trevlig samvaro med god mat och kortspelande samt inte minst långpromen...

Av Lena - 30 juni 2011 09:45

Sommaren inleddes med en kryssning till Riga och Lettland tillsammans med barnbarnet Sandra, hade jättekul i Riga, åkte först på en sightseeing med guide och sedan utforskade vi centrum med gamla staden själva under ett dygn, fanns så mycket vackra g...

Av Lena - 10 juni 2011 09:45


              Barnbarnet Sandra tog sin studentexamen på Ösby naturbruksgymnasium; nu utbildad travhästskötare m m, det var en riktigt härlig dag med solsken och blå himmel, underbart med alla finklädda ungdomar och all glädje hos dem och d...

Av Lena - 27 mars 2011 09:24

  I fredags kväll blev det Mia Skäringers show "Dyngkåt och hur helig som helst" på Västerås konserthus tillsammans med bästa väninnan Iréne..... det var verkligen en upplevelse, många skratt och till stor del mycket tragik och allvar, Mia är otrol...

Av Lena - 6 mars 2011 17:42

På tiden att jag får lite gjort här på min blogg, har ju varit stiltje som ni ju märkt länge!!!! Lovade ju någon bild från Irland, här kommer en...... och åter en ....             Sammanfattar höst och vinter här: Hösten inledde vi med...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se