Direktlänk till inlägg 20 juni 2010

Bröllop på TV...

Av Lena - 20 juni 2010 17:58


Igår firade jag bröllop här hela dagen lång   , ja ögonen mina är lika fyrkantiga som TV-rutan än, väninnan Irene var också här, vi åt gott och njöt av att se det gripande bröllopet, såå fina de var Viktoria och Daniel och så kära de är, verkligen fint alltihop, klänningen var så vacker och alla blommor och utsmyckningar helt fantastiska!!!

 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

22 juni 2010 16:43

Det var verkligen ett vackert bröllop och att de är kära i varandra är verkligen uppenbart. Daniels tal till Victoria fick nog många tårar att fall.

Ha en fin midsommarvecka!
Kram Ingrid

http://blog.stenstugu.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 30 juli 2011 10:01

En härlig vecka tillbringades hos min svägerska och svåger i Blekinge skärgård utanför Sölvesborg, deras sommarhus ligger så fint alldeles nära havet, det blev många härliga bad, trevlig samvaro med god mat och kortspelande samt inte minst långpromen...

Av Lena - 30 juni 2011 09:45

Sommaren inleddes med en kryssning till Riga och Lettland tillsammans med barnbarnet Sandra, hade jättekul i Riga, åkte först på en sightseeing med guide och sedan utforskade vi centrum med gamla staden själva under ett dygn, fanns så mycket vackra g...

Av Lena - 10 juni 2011 09:45


              Barnbarnet Sandra tog sin studentexamen på Ösby naturbruksgymnasium; nu utbildad travhästskötare m m, det var en riktigt härlig dag med solsken och blå himmel, underbart med alla finklädda ungdomar och all glädje hos dem och d...

Av Lena - 27 mars 2011 09:24

  I fredags kväll blev det Mia Skäringers show "Dyngkåt och hur helig som helst" på Västerås konserthus tillsammans med bästa väninnan Iréne..... det var verkligen en upplevelse, många skratt och till stor del mycket tragik och allvar, Mia är otrol...

Av Lena - 6 mars 2011 17:42

På tiden att jag får lite gjort här på min blogg, har ju varit stiltje som ni ju märkt länge!!!! Lovade ju någon bild från Irland, här kommer en...... och åter en ....             Sammanfattar höst och vinter här: Hösten inledde vi med...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se