Direktlänk till inlägg 28 juni 2010

Sommarens första dopp.....

Av Lena - 28 juni 2010 16:52


Tog det första utomhusdoppet för i år, var på utflykt och stannade till vid sjön Långsvan utanför Färna och tog ett dopp från bryggan med tillhörande kallsup usch.... var i alla fall skönt att få simma omkring och vattnet var säkert över 20 grader, underbart!!! För övrigt blev väl utflykten inte riktigt som jag planerat, skulle besöka Englaro-butiken i Ängelsberg men det var stängt, imorgon tisdag skulle den öppna, var så sur hade tänkt köpa örhängen i swaroski-kristall där, har tidigare haft ett par så fina men tappat ett av dem! Sedan skulle vi åka förbi Färna slottsbod men de hade då inte öppet på just måndagar, vad säger man!!?  

 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

28 juni 2010 22:10

Grattis till premiärdoppet!!
Jag undrar när det ska bli av för min del? Jag är en badkruka, men är det riktigt gassigt varmt, kan jag kasta mig i för att svalka av mig, men det brukar gå väldigt snabbt.

Ha en fortsatt fin sommarvecka!
Kram Ingrid

http://blog.stenstugu.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 30 juli 2011 10:01

En härlig vecka tillbringades hos min svägerska och svåger i Blekinge skärgård utanför Sölvesborg, deras sommarhus ligger så fint alldeles nära havet, det blev många härliga bad, trevlig samvaro med god mat och kortspelande samt inte minst långpromen...

Av Lena - 30 juni 2011 09:45

Sommaren inleddes med en kryssning till Riga och Lettland tillsammans med barnbarnet Sandra, hade jättekul i Riga, åkte först på en sightseeing med guide och sedan utforskade vi centrum med gamla staden själva under ett dygn, fanns så mycket vackra g...

Av Lena - 10 juni 2011 09:45


              Barnbarnet Sandra tog sin studentexamen på Ösby naturbruksgymnasium; nu utbildad travhästskötare m m, det var en riktigt härlig dag med solsken och blå himmel, underbart med alla finklädda ungdomar och all glädje hos dem och d...

Av Lena - 27 mars 2011 09:24

  I fredags kväll blev det Mia Skäringers show "Dyngkåt och hur helig som helst" på Västerås konserthus tillsammans med bästa väninnan Iréne..... det var verkligen en upplevelse, många skratt och till stor del mycket tragik och allvar, Mia är otrol...

Av Lena - 6 mars 2011 17:42

På tiden att jag får lite gjort här på min blogg, har ju varit stiltje som ni ju märkt länge!!!! Lovade ju någon bild från Irland, här kommer en...... och åter en ....             Sammanfattar höst och vinter här: Hösten inledde vi med...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se