Direktlänk till inlägg 20 juli 2010

Semestern är här!!!

Av Lena - 20 juli 2010 16:58


....... och pengarna rullar ur plånboken, börjar med ett akut tandläkarbesök, 900, mindre trevligt och ett besök hos frissan för  sommarfrisyr som bara är att rufsa om med lite stylingprodukter i och nu håller jag på att tvätta och packa för Dublin, vi åker på torsdag, ska bli jättekul att få upptäcka Irland, har aldrig varit där tidigare men har förstått att det ju inte blir någon badsemester direkt för vädret är blåsigt och ostadigt säger sonen... får rapportera och kanske lägga ut nåt foto när jag kommer åter i nästa vecka, ha det så skönt och bra i sommarvärmen mina vänner  

 
ANNONS
 
Annette

Annette

24 juli 2010 18:16

Hejsan.
Ja det var en rejäl blandning, tandläkare och frisör, valet är ju inte svårt precis, om man nu får välja, men akuta tandproblem kan man ju inte göra något åt, bara att gå dit och hoppas på det bästa.
Hoppas sommaren är skön och att resan var toppen.
Kram,
Annette

http://tankarihaga.blogspot.com

 
Kerstin

Kerstin

10 september 2010 10:54

Hejsan! Länge sedan jag var här men bättre sent än aldrig. Hoppas resan blev bra? Själv har vi flyttat under sommaren, från Västerås till Färna och pellisarna blir som vanligt för många av någon konstig anledning
Ha det bra!

http://farna.bloggplatsen.se

 
Ingrid

Ingrid

21 september 2010 08:14

Hejsan!
Hoppas resan och sommaren varit fin. Hösten kom tidigt i år och här på Gotland är det regn och rusk som råder idag i alla fall.

Jag önskar dig allt gott!
Kram Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
Enrgiläckage

Enrgiläckage

5 augusti 2013 06:41

Supersnyggt!

http://www.lacksokning.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 30 juli 2011 10:01

En härlig vecka tillbringades hos min svägerska och svåger i Blekinge skärgård utanför Sölvesborg, deras sommarhus ligger så fint alldeles nära havet, det blev många härliga bad, trevlig samvaro med god mat och kortspelande samt inte minst långpromen...

Av Lena - 30 juni 2011 09:45

Sommaren inleddes med en kryssning till Riga och Lettland tillsammans med barnbarnet Sandra, hade jättekul i Riga, åkte först på en sightseeing med guide och sedan utforskade vi centrum med gamla staden själva under ett dygn, fanns så mycket vackra g...

Av Lena - 10 juni 2011 09:45


              Barnbarnet Sandra tog sin studentexamen på Ösby naturbruksgymnasium; nu utbildad travhästskötare m m, det var en riktigt härlig dag med solsken och blå himmel, underbart med alla finklädda ungdomar och all glädje hos dem och d...

Av Lena - 27 mars 2011 09:24

  I fredags kväll blev det Mia Skäringers show "Dyngkåt och hur helig som helst" på Västerås konserthus tillsammans med bästa väninnan Iréne..... det var verkligen en upplevelse, många skratt och till stor del mycket tragik och allvar, Mia är otrol...

Av Lena - 6 mars 2011 17:42

På tiden att jag får lite gjort här på min blogg, har ju varit stiltje som ni ju märkt länge!!!! Lovade ju någon bild från Irland, här kommer en...... och åter en ....             Sammanfattar höst och vinter här: Hösten inledde vi med...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se