Senaste inläggen

Av Lena - 17 mars 2009 15:59Nu är min hall ljus igen, har ju inte känts bra med mina rödblommiga tapeter, kände det från första stund när de kommit upp på väggen, man gör sina missar ibland, känns i alla fall skönt med neutralt!

ANNONS
Av Lena - 15 mars 2009 15:37Är hemma några timmar i eftermiddag, jobbar dubbelt pass idag, känns verkligen som om det är vår med barmark och sol som skiner från en blå himmel, tyvärr så har jag arbetshelg och arbetsklimatet just nu är nog inte det bästa för oss personal på gruppboendet men det är bara att ta minut för minut och göra sitt bästa, imorgon jobbar jag förmiddag och hoppas på att solen lyser även då så att jag kan njuta av den!

ANNONS
Av Lena - 7 mars 2009 14:15Tack Ulla-Britt, blev så glad för den fina awarden och för att du tänkte på mig! Ett varmt tack till dig! Svårt att välja ut någon av alla de bloggare som jag tittar in hos så gott som dagligen, alla är så personliga med de olika innehåll de har men väljer ut några ändå! Ni hittar deras bloggar under mina länkar:


- Helenes för den värme och mänsklighet som bloggen speglar av den personlighet som är Helenes!

- Birgitta, vars blogg speglar en person med många intressen i livet bl a av att uppträda med sång och showande samt alla vackra bilder från den norrländska naturen som hon visar upp!

- Agge, bjuder på sig själv i sin blogg, berättar om livet med hund, katt och en blandad kompott av sött och surt i livet!

- Annica skriver mycket om sig och sina barn och alla aktiviteter runt familjen m m, bjuder också på sig själv!


God Helg önskar jag er!

Av Lena - 6 mars 2009 11:18Behöver något kreativt att syssla med för att få dagarna att gå (då jag ju varit sjukskriven i dryga veckan, är nu ledig fredag-lördag-söndag och hoppas vara ordentligt på benen igen på måndag, men börjar undra, vaknade imorse med huvudvärk, tjock snuva och var i ögonen, tror knappt det är sant, blir vaninnig på detta! Får snart döpa om min blogg till Lena Birgittas gnällblogg!!).


Har i alla fall beställt garn genom en garnfirma på nätet som Ove ska hämta ut idag åt mig innan han åker iväg på sin bridge, ska virka urläckra tofflor i modell som en stövel med muscher och pärlor på, skickade efter en mönsterbok med tofflor av olika modeller och garner, så det ska bli kul och sätta igång med! Har blivit inspirerad av bl a Ruth som tillverkar så vackra plagg, tröjor till sina barnbarn, sockor, handledsvärmare m m, hon stickar visserligen men det är själva skapardelen som jag tycker är rolig och är det sedan någon som vill ha det jag tillverkar så känns det bra! Har lite alster liggandes som ska "pressas" lite och sättas i knappar m m, har stickat en grå kofta och tovat tofflor! Ska visa upp dem så småningom!


Ikväll blir det Så ska det låta på TV med bl a Martin Stenmark, Jill Johnsson m fl ska titta på det, gillar Zettman i programledarrollen får ju en hel del goda skratt genom honom, skulle ju också vilja se Lets Dance men det får bli reprisen!


Trevlig helg alla vänner!

Av Lena - 4 mars 2009 19:29För första gången på över en vecka har jag njutit en aning av att komma upp på morgonen och att läsa morgontidningen och ta en kopp kaffe, har inte druckit kaffe eller varit ens sugen på det under förkylningstiden, det säger ganska mycket om hur jag mått för kaffe är nog ett riktigt livselixir för mig, var till läkaren i förrgår, hon konstaterade att det inte var någon fara med lungor eller något annat vitalt och att jag förmodligen drabbats av en riktig "bondförkylning" med starka bakterier som kan vara svår att bli av med, jag blir  hemma denna vecka, skulle ha arbetat några dagar men sedan har jag långledig helg så på den tiden ska jag nog ha fått tillbaka krafterna hoppas jag! Är ju helt värdelöst när man inte orkar ett dugg, knappt att lyssna på talböcker, fy sjutton!Av Lena - 1 mars 2009 18:34


Började dagen med Alvedon för att överhuvudtaget ta mig ur sängen, värk i kroppen och skrällhosta, urjobbigt, ringde joursköterska för att höra om jag kunde få komma, kunde ha fått en tid men hon tyckte att jag skulle ringa min vårdcentral imorgon bitti om det inte blivit bättre då, idag är femte dagen med feber, brukar aldrig bli så här långvarigt dålig av en förkylning men nu är dagarna sig lika och det blir inte bättre så jag ringer imorgon till min husläkare! Satt i alla fall uppe och såg Vasaloppsstarten på TV och har sedan omväxlande varit på benen och försökt få något litet gjort och mellan varven tagit  någon Alvedon och lite vila i sängen! Nu kan jag i alla fall röra mig runt i lägenheten, undvek att göra det när sonen med flickvän var här, Åsa börjar nytt jobb imorgon och jag vill ju inte smitta vare sig henne eller Andreas om de nu har gått att undvika, det visar sig, de reste i alla fall tillbaka till Oslo igår med Swebus härifrån Västerås, tar ca 6 timmar med buss dit, blir nog en tur dit för mig och Ove i april skulle jag tro eller varför inte till 17 maj, det vore kul!Av Lena - 23 februari 2009 13:24


Har arbetat i helgen och har idag ledigt, i princip alla boende på gruppboendet där jag arbetar är jätteförkylda, nu har jag själv åkt dit på en rejäl snuva, det rinner hela tiden och jag mår urdåligt!! Hoppas jag frisknar till med det snaraste för på torsdag kväll så har jag köpt biljett till Tomas di Levas konsert och den vill jag absolut inte missa, tycker han är en mycket speciell person som sprider  glädje och också många kloka ord omkring sig, dessutom är han sig själv rakt igenom så det ska bli en upplevelse att se honom uppträda!


Sonen Andreas och hans flickvän Åsa är hemma på besök, härligt att ha dem här, bara jag inte smittar ner dem med förkylningsbakterien eller vad det nu är jag har!!

Av Lena - 13 februari 2009 19:01


Har klarat av fredagen den 13:e med liv och hälsa i behåll :o), har arbetat på f m och eftermiddagen har jag tillbringat slumrandes i min sköna fåtölj några timmar, blir lite sur på mig själv för att jag sover bort ledig tid men jag behövde nog lite extra sömn! Ska snart äta lite god mat, lax och äggröra och sedan blir det TV-tittande, ska titta på Let´s Dance, typiskt att På Spåret är samtidigt men det får bli så att jag kollar in reprisen på det!


Imorgon är det Alla Hjärtans dag, blir inte något speciellt firande förutom att barnbarnet Micke och eventuellt storasyster Sandra kommer hit och det är ju inte så bara, ska bli så mysigt, är så sällan jag får rå om dem nu för tiden när de kommit upp i tonåren!


Kram på er alla och ett litet hjärta ska ni ha också!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se