Senaste inläggen

Av Lena - 9 februari 2009 13:11Fick en jättetjusig award från Sussi, tack så jättemycket för den! Kan rekommendera hennes innehållsrika sidor, de handlar bland mycket annat om den kamp hon fört för sin son med handikapp mot myndigheter för att sonen ska få den hjälp han har rätt till!


Skickar awarden vidare till Annica, Agge och Ingrid!

ANNONS
Av Lena - 4 februari 2009 18:02

Den här årstiden skulle man göra som björnen, alltså gå i ide! Är så trött och har svårt att ta mig upp på mornarna och kvällarna blir heller inte långa, lägger mig jättetidigt och till helgen så blir det jobb fredag kväll t o m måndag f m, fy sjutton för det!Ska nog sätta mig och titta i de kataloger som kommit nerdimpandes i brevlådan, fanns mycket snyggt i klädväg där inför vår och sommar, kanske känner jag sig lite mer energisk och pigg om jag får shoppa och spendera lite pengar :o)


Kram på alla vännerna från er trötta kompis!!

ANNONS
Av Lena - 25 januari 2009 10:18


Igår besökte jag Antik- och Symässan här i Västerås, fanns mycket att titta på där, det roligaste var att se alla antikviteter, var mycket jag kände igen från barndomen; gjorde ett fynd tycker jag själv, köpte de här hundparet för 320 kr, brukar vara betydligt dyrare, de är tillverkade i England, som ni ser pryder de sin plats i fönstret bra! Får nöja mig med dessa små vovvar i porslin då vi inte kan ha dem i levande form här hos oss, Ove är allergisk mot pälsdjur tyvärr!!


Av Lena - 18 januari 2009 06:07


Idag är det Tulpanens Dag 2009, har ännu inte hunnit köpa tulpaner hem då jag arbetar helg, sitter en stund vid datorn nu bara innan jag ska iväg, ska köpa mig en bukett tulpaner imorgon att njuta av nästa vecka, är så underbara härliga och krispiga, de lyser upp i januarimörkret! Fick en tulpangåva av Agge, titta gärna in på hennes fina sida:


Av Lena - 12 januari 2009 11:15
Har varit ledig i helgen och har idag tagit ut en semesterdag för jag har lite att pyssla med! Hade planerat för att ta långpromenader i helgen men inte blev det så mycket av med det just, blev en kortare promenad på lördagen, det har blåst rena rama stormen här och gör så idag också, typiiiskt!!


Elljusstakarna är nu borttplockade, har köpt 2 nya lampor till kök/allrum, visar en bild på dem ihop med mina fina orkidéer som jag köpte i höstas, saknar nu bara lite vettiga gardiner att ha i fönstren, ser så tråkigt ut med de som nu sitter uppe, de har hängt med sen tiden i villan, där gjorde de sig bättre mot de vita spröjsade fönster vi hade, här är de bara trista, har dock inte hittat något som jag känner att jag vill ha men förhoppningsvis så ökar väl sortimentet nu i vår i affärerna!


Av Lena - 6 januari 2009 17:51

God fortsättning på nya året önskar jag alla! Sitter här vid datorn med en jätteförkylning på gång, fy sjutton! Har så smått börjat plocka undan julsakerna, åtminstone julgran och tomtar, tänkte spara elljusstakarna tills i helgen, känns jätteskönt att plocka bort allt nu och ställa in sig på vår trots att vi haft en ordentlig kallperiod här med ca -14 grader, idag är det bara några minusgrader men kylan kommer tydligen igen enligt metereologerna!


Tittade på nyhetsmorgon på TV4 förra veckan och det var då 2 killar där som blev intervjuade om sin hemsida Godstart som verkar vara en vettig idé som ger pengar till välgörenhet som man får välja själv, grejjen med denna hemsida är att det inte går just något till den administrativa delen utan enbart till hjälp ut i världen, har själv lagt in den som startsida eftersom jag tyckte det verkade seriöst och valde då att ge de pengar som jag kan skrapa ihop till Röda korset som gör mycket bra ute i världen, lägger in en länk så kan ni kolla själva ....


http://www.godstart.se

Av Lena - 31 december 2008 12:39Vill önska alla mina goda vänner, ingen nämnd och ingen glömd ett riktigt bra nytt år! Tack för året som gått, hoppas att vårt nya år för med sig en massa bra saker för oss alla och att vi kan mötas i fortsättningen också och följa varandras skeenden i livet, både glädje, upplevelser, sorg och bedrövelse, tack för att ni delar med er och bjuder på er själva!


En stor kram till Er alla!

Av Lena - 28 december 2008 19:09

Julen ligger nu bakom oss och snart tar nyårsfirandet över, själv har jag arbetat både julaftons förmiddag och juldagen och det har gått så bra, har varit riktigt trevligt på jobbet , de boende har mått bra och haft lite glädje av både mat och några små julklappar, själv har jag varit ledig nu i 3 dagar, firade julen ihop med familjen, julklappar var det gott om till barnbarnen och maten smakade lika underbart som vanligt, choklad, knäck och godis har det tyvärr blivit alldeles för mycket av känner jag! Har varit så mysigt med Oslobesök av sonen och hans tjej! Hoppas att ni mina vänner haft en mysig och skön helg!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se