Senaste inläggen

Av Lena - 12 juni 2010 18:00


Idag har vi varit och gratulerat barnbarnet som fyller 16 år idag, är inte klokt vad åren går fort fram, ätit tårta och druckit kaffe, inte alls dumt och det bästa av allt är att få krama om sina barnbarn, även Sandra var hemma idag  så det blev en glad och trevlig stund. Imorgon reser Andreas och Åsa hem igen till Dublin, gruvar mig för det men de kommer i alla fall tillbaka i början av juli en sväng så jag får trösta mig med det!!

ANNONS
Av Lena - 11 juni 2010 11:32

   Igår kväll fick vi efterlängtade gäster hem hit! Sonen med fästmö Åsa kom hem på snabbvisit för att fira Åsas systerson David som tar studenten idag, de åker tillbaka till Dublin på söndag dessvärre, får passa på att njuta av deras sällskap i ett par dagar nu i alla fall, tyvärr så är vädret dåligt här i Västerås, regnar och är alldeles grått och trist, synd om alla som tar studenten idag men vädrets makter går inte att påverka typiskt nog   

ANNONS
Av Lena - 10 juni 2010 16:46

Som ni kanske har märkt så har latmasken slagit till här hos mig, inga inlägg på en månad, har egentligen inte hänt så väldans mycket.... jag jobbar på 50 % på jobbet är sjukskriven resten och på fritiden så har jag stickat på mina sockor som jag tidigare visat upp bilder på, så nu har snart hela släkten m fl fått sina exemplar av dessa, har också lyckats åstadkomma en snygg tröja/jacka i coboltblått till mig själv, ska ta ett kort på den och lägga ut senare....


För övrigt så har jag firat mors dag tillsammans med dotter Camilla och hennes familj på Måns OLs som är en jättefin restaurang som ligger invid en sjö utanför Sala, både gott och trevligt kan jag tala om    och förra veckan hade jag besök av min f d arbetskamrat Barbro från Vägverkstiden, hade några jättetrevliga timmar ihop och åt gott, har känt denna trevliga tjej ända sen 1974 då jag började arbeta på Vägverket och vi träffas regelbundet, jättekul!!!!!


I måndags gjorde gruppboendet Karlslund där jag arbetar vår årliga utflykt till Lagersberg utanför Västerås, ligger så fint alldeles intill sjön Freden, våra boende fick följa med runt på en liten promenad, bland annat ner till sjön och bryggan, sedan satt vi utomhus i alldeles lagomt varmt o soligt väder, fikade och åt lite gott, inte dumt alls!

Av Lena - 4 maj 2010 12:12


Så har några veckor förflutit sen jag började arbeta igen, är ju sjukskriven på deltid men det känns ändå inte sådär jättebra, pigg i kroppen och också ganska pigg i "knoppen"   ... men helt slut efter de få timmar jag gör om dagen, var jag i och för sig när jag var helt frisk också men det är på ett annat sätt nu, får se hur detta ska sluta, känner mig ju också lite oroad att det ska bli nåt igen, blir ju lite psykiskt också dessvärre.....


Annars så har jag stickat en del sen sist, lägger in en bild på sockor som ett exempel, har fått lite "dille" på det men nu har jag gjort ett avbrott på sockstickandet och har börjat sticka på en supersnygg coboltblå tröja till mig själv, så härligt  garn som heter "Kreta"... kommer en bild kanske så småningom på denna tröja!!


  

Av Lena - 10 april 2010 17:57

...... Börjar arbeta igen på måndag den 12 april efter att ha varit sjukskriven sedan i januari, känns skönt att komma igång igen men också lite "gruvsamt"  , har i alla fall försökt att ta dagliga långpromenader och hålla konditionen på någorlunda nivå, nu har jag äntligen fått min gångbräda som jag beställt, har nyss gått närmare 1 km i relativt hög fart, känner mig nöjd med mig själv   

Av Lena - 6 april 2010 09:18

Har lagt till 2 nya länkar till bloggar som jag följer, den ena är min brorsdotters "Marias blogg" och den andra är min svärdotter "Idag i Dublin", du hittar dem under rubriken Länkar, hoppas din dag blir solig och skön, här är det strålande sol och blå himmel idag!!   

Av Lena - 5 april 2010 18:04

Ligger långt efter i mitt bloggande, helgen före påsk så var jag på kurs hemma hos Barbara i Surahammar, lärde oss att handquilta (jaa det dröjer väl innan jag blir en van sömmerska    ) men i alla fall så visar jag upp en bild på min påbörjade bonad, visar också en bild på vårt fantastiska afternoontea-bord, Barbara hade dukat upp med gott te/kaffe, hembakade scones med jordgubbs-, hallonsylt samt rosenmarmelad och vispgrädde och inte nog med det, jättegoda sandwiches med all tänkbar fyllning i    Kolla in den länk jag lagt till med hennes hemsida, finns massor med vackra bilder och information om hennes butik m m där!!!


    Av Lena - 4 april 2010 17:33

Gå in på Pink and Barbaras blogg och skriv en kommentar så har du chansen att vinna Sarah´s Quilt kit   


http://pinkandbarbara.typepad.com/my_weblog/2010/04/sarahs-quilt-giveaway.html

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se