Senaste inläggen

Av Lena - 12 september 2009 22:47

Har inte riktigt kommit underfund om allt det nya på Bloggplatsen, har laborerat med olika färger m m, blir nog till att prova lite mer kommande dagar men nu är jag så trött så det blir sängen och en god bok!

ANNONS
Av Lena - 12 september 2009 22:19


Blev sittande framför TV:n, tittade på "Här är ditt liv", Ingvar Oldsberg överraskade Mikael Persbrant och bjöd in honom, blev ett bra program, tyckte att det fångade Persbrants personlighet ganska bra, trevliga gäster var också inbjudna, ska bli roligt och se kommande program, annars har dagen inte burit på några större överraskningar, en promenad på Björnön och sedan hem, satte mig för att läsa i min nya fåtölj och somnade förståss, typiskt, vill ju inte sova bort mina lediga dagar Flört!

ANNONS
Av Lena - 3 september 2009 19:56På förmiddan var det riktigt härligt sensommarväder och jag tog en skön skogspromenad med min väninna Iréne, så härligt och avkopplande i skogen, vackra stenar med grön mossa, svampar, familjer som var ute med bär- och svampkorgar, plockade också lite rönnbärskvistar hos Iréne som jag har satt i en skål på bordet, de lyser så fint! 

Av Lena - 28 augusti 2009 19:25


Dagen har varit jättemysig, påbörjade min långlediga helg med att träffa två väninnor Barbro och Runa, f d arbetskamrater under bortåt 20 år från den tid jag arbetade på Vägverket, är så kul att vi fortfarande håller kontakten med varandra och träffas någon eller några gånger om året, känner varandra så väl och ja, det är verkligen roligt, inte många tysta sekunder på våra träffar, har så mycket att prata om, inte minst barn och barnbarn,  de är sig precis lika båda två till både sätt och utséende, pigga, fräscha och alerta på alla sätt och vis, ser fram emot nästa träff!!

Av Lena - 23 augusti 2009 09:48


Vaknar till ytterligare en solig dag, himlen är alldeles blå också, inte dåligt och jag är dessutom ledig idag :o) Blir att åka ut till Björnön och gå motionsrundan med stavar där, kanske en fika också!


Igår var jag ut på landet hos min dotter och hennes särbo, tittade på så jättegulliga kattungar, 4 st var de och kattmamman höll ordning på dem på ett så fint vis, en duktig mamma som visade både omsorg och gav dem en liten, liten upptuktelse när det bar iväg för mycket, skulle så gärna vilja ha en av dem hemma hos mig, eller kanske rentav 2 så de kunde hålla varandra sällskap men allergi finns ju här, Ove är allergisk, inte bra det!!! Missade tyvärr att ta en bild på de små gullungarna!


Önskar er alla flitiga och duktiga bloggare en bra dag (räknar inte in mig där själv, händer inte mycket på min blogg ju!)

Av Lena - 5 augusti 2009 10:42


Har hämtat frågor från Pernillas blogg "Denna dag", hon är sondotter till min man och jag kan verkligen rekommendera bloggen, ofta skriver hon några inlägg varje dag som handlar om bl a om hennes vardag, vad som händer i livet (direkt från hjärtat), kärleken till sina kompisar, familjen m m, mycket fina bilder bl a kläder, design m m! Kolla in den bloggen!! Svara också gärna på frågorna nedan:


Nämn något som gjorde dig glad igår: Mitt inköp av en ny härlig fåtölj med fotpall på IKEA, har gått och tittat länge på den, kommer med all säkerhet att tillbringa mycket tid i den tillsammans med bra böcker och bra TV-program till hösten!!


Vad gjorde du kl 08 imorse: Satt vid köksbordet med VLT och en kopp kaffe!


 Vad gjorde du för 15 min sedan: Tog en dusch, skrapade 2 trisslotter sedan med vinst på båda, 25 kr och 50 kr, blir 3 nya lotter det...


Det sista du sa högt: Diskuterade en artikel i Aftonbladet med min karl som handlade om att Anders Lundin borde avgå från Allsång på Skansen, tycker nog jag också att det borde finnas någon gemytligare person som höll i det trevliga programmet, tycker han "flörtar" på ett pinsamt sätt med småflickorna i publiken och att programmet känns mycket krystat förutom artisterna då som gör ett bra jobb!


Det senaste någon sa till dig:  En undran om vad vi ska äta till lunch, blev faktiskt fläskkotletter, inte dumt!


Vad har du druckit idag: Vatten och en kopp kaffe!


Vad var det senaste du köpte: 4 bussbiljetter till lokalbussen i Västerås!


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Existerar nog men jag tror det är mera attraktion vid första mötet!! 

Trivs du med ditt jobb:
Som det är idag på arbetsmarknaden så ska man vara glad att ha ett jobb överhuvudtaget känns det som och det är lite olika dag från dag hur jag känner för mitt jobb, arbetar ju med människor som är dementa, känns väldigt kul ibland men mycket tungt andra gånger!


Vad gör dig glad just nu: Att vi ska ha en kräftskiva hemma för barn och barnbarn, tyvärr kommer inte sonen och hans sambo (hon har insjuknat i influensa som man tror är Svininfluensa i Oslo både hon och sonen är isolerade för tillfället i hemmet, inte roligt!!)


Vad ska du göra härnäst: Äta lunch, gå en promenad och åka iväg till jobbet så småningom, jobbar kväll!

Av Lena - 4 augusti 2009 08:51


Som ni kanske har märkt så har jag tagit mig en lång semester från bloggen, min semesterledighet från arbetet är slut och jag är faktiskt inne på 3:e arbetsveckan efter semestern, har gått väldigt fort och i helgen arbetade jag fr o m fredag e m/kväll t o m måndag f m, är skönt att ha det passet gjort för denna gång, jag är nu ledig idag och börjar arbeta imorgon e m! Idag ska jag ta en sväng ut till IKEA och titta lite och sen ska det handlas hem varor inför den årliga kräftskivan till helgen då barn och barnbarn kommer hit!

Av Lena - 13 juli 2009 14:04


Här kommer lite bilder på vuxna barnen Camilla och Andreas, barnbarnen Sandra och Micke och sonens flickvän, som numera är fästmö, Andreas och Åsa bytte ringar i vårt sommarparadis...
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se