Senaste inläggen

Av Lena - 13 juli 2009 13:54


Tillbaka igen i Västerås efter en skön vecka i Bohuslän, vädret var inte det allra bästa men sällskapet var trevligt, barn och 2 barnbarn hade jag med på resan och vi blev både solbruna allihop och fick ett och annat dopp i havet och en smak av havets läckerheter, veckan gick bara alldeles för fort!! Lägger in lite Kosterbilder..
 


ANNONS
Av Lena - 1 juli 2009 14:34Hemma efter sol och badande på Björnön idag tillsammans med väninnan Irene, såå härligt!! Riktig medelhavsvärme har vi här i Sverige nu, hoppas det stannar ett tag, åker till Nordkoster, en ö som ligger utanför Strömstad på lördag, har beställt sol till hela nästa vecka :o)


ANNONS
Av Lena - 23 juni 2009 15:20


Håller mig inomhus i värmen, snuvig och hostig, typiskt, har fått tillbaka den förkylning som jag hade för någon månad sen, inte bra alls!!!

Av Lena - 21 juni 2009 18:29Ni som gillar pelargoner; titta in på min pellissida!Av Lena - 21 juni 2009 18:22


Har kommit hem efter en cykeltur ut till Hälla köpcentrum och IKEA, var jätteskönt med lite motion och roligt att se sig om på IKEA, letar efter en skön fåtölj och hittade väl en som jag vill ha, får väl se hur det blir för den är egentligen aningens för stor för att passa riktigt bra och då behöver jag i såna fall köpa ett mindre bord (smalare) för att det ska passa framför soffan och med fåtöljen mitt emot!! Fåtöljen jag tittade på heter Ektorp och har avtagbar klädsel, skulle vilja ha den vit- och blårandig och med fotpall, vore inte alls dumt!!

Av Lena - 20 juni 2009 10:44Så var det dagen efter midsommarafton som  vi firande med dottern, hennes särbo och deras barn m fl i härlig miljö ute på landet med massor av god mat o dryck, jordgubbstårta sittandes ute på altanen mitt i det gröna landskapet; björkar, blommor, hästhagar runt ikring oss, vad gjorde det att regnet öste ner och att åskan smällde till ibland, vi satt ju under tak med infravärme och trevligt sällskap, är så nöjd med denna dagen!Av Lena - 17 juni 2009 13:17Vill önska alla mina kära vänner en glad och trevlig midsommarhelg med en söt pixelbild som jag fått från min vän Inger, titta in på hennes hemsida, väl värd att ägna lite tid åt!


Ytterligare en hälsning från vännen Agge, tack för den!En söt liten hälsning från ytterligare en vän Maggan, tack så mycket!


Stor kram

från

Lena

Av Lena - 7 juni 2009 05:36En bukett med svenska blomster får representera Sveriges Nationaldag på min blogg, buketten står på matbordet på gruppboendet där jag arbetar, är så vackra dessa vilda blommor och kombinationen av färger, annars så arbetade jag igår den 6 juni och ska snart iväg för ytterligare en arbetsdag! Önskar alla en skön söndag!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se