Senaste inläggen

Av Lena - 2 maj 2009 12:54


Ja då var den härliga månaden maj här, allt är så fräscht och nytt i naturen nu, egentligen är det bästa tiden nu på vår/försommar innan det blir riktigt varmt tycker jag!


Just nu är jag hemma på lediga timmar, har arbetat f m och ska iväg så småningom och arbeta kväll, helst skulle jag vilja ut i naturen och njuta men men ....


Kolla förresten in denna länk, så fina silversmycken, skulle gärna vilja ha...

http://www.hildestamdesign.se/

ANNONS
Av Lena - 25 april 2009 12:22Gick en promenad på 5 km ute på Björnön tidigt på förmiddagen, var så härligt och riktigt varmt och skönt, tog en bild på lite vitsippor i naturen, blev inte så bra men jag visar den ändå, en och annan blåsippa såg vi också!

ANNONS
Av Lena - 23 april 2009 11:54


Har sett Draotheas dans- och teaterföreställning på Culturen idag, Drathea är en daglig verksamhet för personer med måttlig och lindrig utvecklingsstörning, är så härligt att se dem uppträda, de är så duktiga och framför allt med en otrolig glädje!


http://draothea.net


Ska iväg och jobba kväll sedan! Måste ju också berätta att det bär iväg till Mallorca den 12 maj tillsammans med väninnan Iréne, vi kunde ju inte hålla oss, hade så mysigt förra året och flygtiden 3 timmar 20 minuter passar oss perfekt!!


     

Av Lena - 16 april 2009 14:08


Ja då har man kapat av håret ordentligt, känns konstigt, går inte att göra något med det nu känns det som, hoppas jag vänjer mig, känns inte bra alls idag tycker jag, nåt kort lägger jag inte in, vill knappt visa mig bland folk och dessutom har jag betalat för det här också, fy sjutton!!

Av Lena - 15 april 2009 20:19


Såg på Agges sida att hon SMS:at Eniro och ställt frågan vem är jag och fått svar på det, blev nyfiken och SMS:ade jag också frågan dit, detta blev svaret jag fick, stämmer till vissa delar tycker jag själv och detta är både på gott och ont för både mig och omgivningen :o) 

Testa du också och skriv svaret i bloggen, kul grej!


Du är en underbar person som står med båda fötterna på jorden och som inte låter någon trampa dig på tårna! Du är dig själv i alla lägen och det finns många som skulle vilja vara som du! Du har mycket humor och delar gärna med dig av dina erfarenheter!


Av Lena - 14 april 2009 20:28


Ja så var påskhelgen slut för i år då och jag har arbetat första 2 dagarna denna vecka, har varit härligt med ledighet fredag-lördag-söndag, mycket god mat och godis har jag njutit av, tyvärr kan man ju säga med tanke på vikten, har i alla fall varit ut på en långpromenad efter jobbet, känns så skönt i den härliga vårluften och att lyssna på fågelkvitter, mycket uppiggande! Nu har också våra påskgäster åkt tillbaka till Oslo, känns lite tomt men jag hinner inte sakna dem så mycket då det är arbete som gäller hela helgen, är bara ledig på torsdag och då ska jag försöka få en tid hos frissan, är så trött på min frisyr, känner för att klippa håret riktigt kort i en tuff och lätthanterlig frisyr, får väl se hur det blir!!

Av Lena - 6 april 2009 20:11Så sött påskkort från Annette, tack så mycket!

Av Lena - 6 april 2009 19:11Tack för en vacker award Annica, så roligt att få en sådan när jag tittar in på din blogg! Hoppas tentan i demensvård gick bra så du får ett bra betyg, det har du ju visserligen ändå rent praktiskt tycker jag men kan ju vara bra att ha på papperet också!!


Skickar awarden vidare till Agge, Ingrid , Ruth och Ulla-Britt!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se